Polmeet
  

believe
47 år
Danmark
kasia6139
45 år
Polen
hpmaler
38 år
Danmark
tabeata
25 år
Polen

 
 
Opret gratis profil på 5 min    

 

OBS! For at forbedre vores service flyttede vi til en ny server og skiftede vores domæne til et dansk domæne www.polmeet.dk. Alle kan stadig væk logge på deres profiler fra siden www.meetpol.com. Den eneste forskel vil være automatisk omdirigering til www.polmeet.dk I behøver ikke foretage jer noget. Vores nye E-mailadresse er info@polmeet.dk

Polmeet er en ny kontaktklub for danskere, som har lyst til at møde polske piger på en nem, sikker og spændende måde. Over 3000 kvinder fra hele Polen har meldt sig til, og der kommer nye hver dag!                                                             

Vi har oversat deres profiler til dansk, så du helt gratis kan finde ud af mere om dem. Hvis du vælger at blive medlem, oversætter vi selvfølgelig også din profil til polsk med det samme, så de kan finde dig. Du kan skrive på engelsk til dem, men du også får mulighed for at benytte vores helt egen ordbog, som kan hjælpe dig med at skrive til en polsk pige uden at kunne et ord på polsk!  

Over 1500 danske mænd har valgt at lede efter kærligheden hos os, og mange har allerede fundet den!    

Du betaler først, når du ønsker at sende en besked til pigen eller flere piger. Som betalt medlem kan du sende så mange beskeder, du har lyst til Læs mere om priserne her.

Polmeet skiller sig ud fra andre datingsider, fordi ejeren, Marlena Sørensen, giver personlig vejledning (klik for at se video), hvis du har spørgsmål eller problemer. 

Læs hendes egen historie om, hvordan hun fandt kærligheden i Danmark.

Vi har også fået en ny og spændende funktion - Postkort - hvor du kan sende en hilsen fra din hjemby!  


 

"En lille solskinshistorie"

Vi nyder selvfølgelig at være forelsket i hinanden, men for os er der et meget større perspektiv. Selvom der ikke er gået lang tid siden vi begyndte at skrive sammen, og ikke mindst mødte hinanden, har vi begge et brændende ønske om, at vi skal bruge vores liv sammen. Læs mere

 

Programowanie, pozycjonowanie i opieka websign.pl