Polmeet
  

lp76
42 år
Danmark
Tommy75
42 år
Danmark
Emilie
37 år
Danmark
sonia pp
48 år
Polen

Om Polmeet

Om Polmeet

Polmeet er den eneste af sin slags – en kombination af en moderne datingside og personlig vejledning.

Polmeet er et enkeltmandsfirma ejet af Marlena Sørensen. Siden er skabt hovedsageligt for mænd fra Danmark og polske kvinder, der bor i Polen og udenfor Polens grænser. Men vi byder alle hjertelig velkommen, der har interesse i at møde mennesker fra udlandet.

Polmeet er anderledes, fordi:

 - den også præsenteres i Polen på polsk. På den måde kan websiden nå ud til et bredt publikum, også til piger, der ikke er særlig gode til sprog, men som har interesse i at finde en ven eller kæreste i udlandet

 - siden indeholder hjælpemidler, der kan bruges i den første kontakt og senere kommunikation med pigerne. Der findes et standardbrev oversat til polsk på siden og desuden en specielt udarbejdet dansk-polsk ordbog, som hele tiden bliver forbedret alt efter kundernes ønsker

 - din annonce bliver oversat til polsk

 - jeg svarer på dine spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget. Send mig bare en mail på info@polmeet.dk

Vi formidler kontakt mellem polske kvinder og danske mænd, så I har en enestående mulighed for at finde den eneste ene blandt vores mange brugere og samtidig benytte Jer af min 20 års erfaring med at bringe mennesker fra netop Danmark og Polen sammen.

Polmeet fungerer både som en almindelig datingside, hvor du kan oprette en profil og søge på andres profiler og som en udvidet kontaktklub, hvor du har mulighed for at få hjælp til dine problemer og benytte dig af personlig rådgivning.

Polmeet v/Marlena Teresa Sørensen, Finsensvej 17, 9700 Brønderslev, CVR nr 29642443

E-mailadresse:     info@polmeet.dk   Mobilnummer   40 36 76  91

Programowanie, pozycjonowanie i opieka websign.pl