Polmeet
  

lp76
42 år
Danmark
Tommy75
42 år
Danmark
Emilie
37 år
Danmark
sonia pp
48 år
Polen

Marlenas historie

Marlenas historie

Jeg har selv oplevet at flytte til udlandet på grund af kærligheden. Jeg er født og opvokset i Polen, men mødte i 1989 en dansk mand gennem et kontaktbureau. Med min lille datter flyttede jeg til Danmark og begyndte et helt nyt liv.

Min mand og jeg oprettede et kontaktbureau, hvilket blev starten på en lang række initiativer, der siden 1989 har skabt utallige par.

Lidt af en Kirsten Giftekniv 
Jeg har altid været lidt af en Kirsten Giftekniv, og med tiden har jeg lært rigtig meget om de udfordringer og problemer, man står overfor, når to mennesker fra hver sit land skal finde ud af det sammen – ikke mindst af egen erfaring.

Udover den kontaktklub, jeg drev, da jeg kom til Danmark, har jeg på egen hånd formidlet kontakt mellem kvinder og mænd gennem kataloger og lignende.

For nogle år siden overførte jeg dette til internettet, og med Polmeet har jeg taget skridtet fuldt ud og gjort det endnu nemmere for mænd og kvinder at benytte sig af mine tjenester og kontakter.

Dejligt når mennesker finder sammen
 
I modsætning til andre sider er vi her også, når kontingentet er betalt. Jeg har hjulpet rigtig mange mænd og kvinder med at skabe den først kontakt, invitere deres udkårne til Danmark og tackle den nye situation, hvis det ender med, at hun flytter hertil.
 
Det bedste er selvfølgelig, når jeg får en mail eller et opkald om, at en af mine kunder skal giftes eller flytte sammen med den kvinde eller mand, han eller hun har mødt gennem mig. Det er dejligt, når mennesker finder sammen – især på Polmeet!

Programowanie, pozycjonowanie i opieka websign.pl